/About
/Graphic design
/Photography
/Verkoop
/Contact


Contact informatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door Discodip design te volgen op Facebook en Instagram.

info[@]discodipdesign.com
06 10964402
Papenhoven – Limburg NL

KVK 65808630


DISCODIP DESIGN

yeah!

Discodip design is een ontwerpbureau uit de regio Zuid-Limburg met liefde voor kleur. Dit is te zien in het veelzijdige, kleurrijke werk van Discodip design.

Deze stijl past goed bij eigenaresse Sanne Janssen. Deze onderneemster runt Discodip design met veel plezier.

De ontwerptak houdt zich niet alleen bezig met vormgeving. Een groot belangrijk onderdeel is het advies en het maken van strategische keuzes. Wie is je doelgroep, wat is je boodschap en hoe communiceer je dit naar je doelgroep. Zo creëer je User Centered Design, oftewel een design welke gebruiksvriendelijk is. Dit alles voor een optimaal resultaat.

De diversiteit aan kennis van Discodip design is met de jaren gegroeid. Het begon met een opleiding 'Mediavormgeven' aan De Eindhovense School (Sint Lucas Eindhoven). De studie werd vervolgt met een propedeuse 'Communicatie en Multimedia design' (CMD) aan Zuyd Hogeschool. Hier werd kennis van video en webdesign verder uitgebreidt. Echter ontbrak print-media hier en werd de studie voortgezet in 'Visuele Communicatie' aan de Maastricht Academy of Media Design and Technology (Academie Beeldende Kunsten Maastricht).

Liefde voor fotografie groeide en er werd een extra studie fotografie toegevoegd, zodat beeld en layout tot een nog beter geheel komen. Al deze kennis heeft er toe geleid dat na het behalen van de Bachelor of design, Discodip design kleur en leven zag als een full-service designbureau. Iedere nieuwe uitdaging wordt met enthousiasme en lef aangenomen, en krijgt hiermee de echte Discodip design-tint.

Discodip design werkt regelmatig samen met diverse partners. Van Wordpress-specialisten, webdevelopers tot illustratoren. De nauwe samenwerking zorgt voor het ultieme resultaat voor de client. Zo sluit elk project exact aan op de wensen van de opdrachtgever. Zie je een samenwerking met discodip design wel zitten, neem dan gerust contact op!
OPDRACHTEN

Discodip design is een bedrijf met buitengewoon veel mogelijkheden. Je kunt er terecht voor al je ontwerpen. Denk hierbij aan een logo, huisstijl, poster, folder, website, illustratie, flyers, etc. Naast het ontwerp deel richt Discodip design zich ook op fotografie en kun je ook terecht voor buitenfoto's van de kids, net iets anders dan een standaard studioshoot.

KENNIS

Discodip design is specialist in Adobe software. Naast programma's als Indesign, Photoshop en Illustrator wordt ook gebruik gemaakt van Dreamweaver, Premiere Pro en After Effects. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden voor elke opdrachtgever.

'EAT DISCODIP FOR BREAKFAST
AND POOP RAINBOWS ALL DAY.'

CONTACT

Heb je een vraag of wil je gewoon iets kwijt? Neem dan gerust contact op! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door Discodip design te volgen op Facebook en Instagram.

Burg. Houbenstraat 21
6124 BE Papenhoven

06 10964402
info@discodipdesign.com
KVK 65808630


ALGEMENE VOORWAARDEN