YEAH! Even geduld...Geboortekaartjes

Er bestaan talloze varianten van geboortekaartjes. Vierkant, staand, liggend of zelfs in een andere vorm. Gevouwen of ongevouwen. Foliedruk, neonkleurige randjes, niets is te gek. Als je benieuwd bent naar een aantal voorbeelden van geboortekaartjes, kun je hieronder alvast een aantal bekijken. Voor meer informatie kun je verder scrollen naar de onderkant van deze pagina.

Geboortekaartjes

Het is van groot belang dat verschillende elementen, zoals ontwerp, papiersoort en afwerking, naadloos samenkomen om het geboortekaartje een complete uitstraling te geven. Geboortekaartjes worden meestal lange tijd bewaard.

Ik werk met een uitgebreid assortiment aan papiersoorten (meer dan 50 verschillende) waaronder stevig matpapier, gehamerd papier met een prachtige textuur, gerecycled papier vervaardigd uit landbouwafval, papier geschept uit katoen en metallic papier in goud, zilver en parelmoer tinten. Met zo'n brede selectie kun je ongetwijfeld unieke en prachtige geboortekaartjes creëren!

Om de kaarten een elegante uitstraling te geven, voorzie ik ze vaak van een matte afwerking met een laagje laminaat. Dit maakt de kaarten niet alleen zacht aanvoelend, maar ook minder gevoelig voor licht en krassen. Voor een extra vleugje elegantie en glans kunnen de kaarten ook worden afgewerkt met een folielaag in goud, roségoud, zilver of glitter. Maar ook neon-gekleurde randjes zorgen ervoor dat je kaartje echt opvalt.

Mijn persoonlijke aanpak en unieke ontwerpen zorgen ervoor dat elk geboortekaartje een waar kunstwerk is. Het is begrijpelijk dat maatwerk hun tijd en toewijding vergen, waardoor het kaartje iets duurder kan uitvallen dan een standaard kaart-generator. Maar extra aandacht zorgt voor een prachtig eindproduct dat een grote emotionele waarde heeft.

Wil je een kaart die helemaal out-of-the-box is? Ook dan denk ik graag met je mee! Als je mij een bericht stuurt krijg je persoonlijk van mij reactie terug.