/About
/Graphic design
/Photography
/Verkoop
/Contact


Contact informatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door Discodip design te volgen op Facebook en Instagram.

info[@]discodipdesign.com
06 10964402
Papenhoven – Limburg NL

KVK 65808630


// SPEAK & CONNECT

Logodesign, visitekaartjes, webdesign, roll-up banners & spandoek

Discodip design ontwikkelde de opvallende nieuwe vormgeving voor Speak&Connect, onderdeel van Wel.kom in Venlo. Naast een gloednieuw logo en bijpassende visitekaartjes heeft Discodip design ook grote roll-up banners, een spandoek en een moderne, responsive website opgeleverd.

De doelgroep moet zich drempelloos met Speak&Connect in verbinding kunnen stellen, voor hun staat duidelijke communicatie op de eerste plek. Omdat de doelgroep de Nederlandse taal wellicht nog niet volledig beheerst, dient de beeldtaal van het logo te spreken, en moet daarnaast hartelijkheid en warmte uitstralen. Het uitgangspunt van Speak&Connect is participatie. Alleen als men deel kan nemen, is men volwaardig deelnemer van de maatschappij. Participatie draait om tweerichtingsverkeer; iemand die integreert doet dit niet alleen, maar wordt ondersteund door anderen.

De website is daarom helder, strak en duidelijk ingericht. Deze bevat binnenkort naast een Nederlandse, ook een Engelse, Franse en Arabische taalvariant - om zo de doelgroep optimaal van de nodige informatie te voorzien.